Gama noastră de accesorii pentru ferestre termopan cu profil PVC sau ALUMINIU

PESTE

0
UȘI INSTALATE

CINCI ANI EXPERIENȚĂ

PESTE

0
FERESTRE INSTALATE

GARANȚIA CALITĂȚII

Site-ul ferestreadd.ro este un domeniu înregistrat de firma ALEDAV DESIGNER SRL, o companie administrată de familie, cu o experiență de peste 5 de ani în sectorul de fabricație și instalare a sistemelor TERMOPAN din PVC și ALUMINIU. Dacă sunteți în căutarea furnizorilor comerciali de încredere pentru FERESTRE – UȘI din PVC și aluminiu, de înaltă calitate, atunci nu mergeți mai departe: ALEDAV DESIGNER SRL este SOLUȚIA!

Vă vom asigura o casă perfect eficientă din punct de vedere energetic. Aruncați o privire pe site-ul nostru pentru a citi mai multe despre produsele noastre. Veți descoperi avantajele și punctele forte pe care vi le oferă echipa noastră de profesioniști.

ACCESORII FERESTRE

Pervazuri (Glafuri)

Glafurile sunt accesorii opţionale dar recomandate de către specialişti, disponibile în aceeaşi paletă de culori ca şi tâmplăria PVC, alb, stejar închis, stejar auriu sau mahon.

Odată cu schimbarea ferestrelor este bine să montaţi şi aceste glafuri care sunt de două tipuri: INTERIOARE și EXTERIOARE

Plase anti-insecte

Sunt accesorii deosebit de utile mai ales în perioadele calde ale anului, protejând de țânțari, muște sau alte insecte care vă pot provoca disconfort.

 

FERESTRE ADD - glafuri
Ferestre ADD jaluzele orizontale

SISTEME de UMBRIRE

Rolete

Roletele exterioare au dublu rol atât ca sistem de umbrire cât şi rol de protecţie pentru intemperiile caracteristice fiecărui anotimp.

Jaluzele

Sunt cunoscute pentru eleganţa, simplitatea, și rafinamentul lor. Gama variată de culori şi texturi, fac din jaluzelele un accesoriu indispensabil al ferestrelor locuinţelor dumneavoastră

Rolete textile

Reprezintă un sistem practic și ușor de umbrire. Există o gamă variată de texturi și culori pe care le punem la dispoziția dumneavoastră

Obloane

Reprezită un element decorativ care dă greutate și persoanlitate fațadelor clădirilor.

 

ACCESORII DE SCHIMB

Punem la dispoziție toată gama de accesorii și piese de schimb pentru ferestrele temopan din PVC și aluminiu, precum și servicii de:

  • revizii tamplarie pvc ( ungere garnituri cu uleiuri speciale, gresare feronierie , reglare si recalare sticla )
  • inlocuire feronierie defecta
  • Inlocuire garnituri
  • inlocuire maner simplu cu maner cu cheie
  • inlocuire sticla sparta , fisurata sau sticla care condenseaza la interiorul foilor
  • inlocuire sticla clara cu alt tip de sticla
  • inlocuire panel
  • reparatii rulouri exterioare 
Close Menu