Ferestre Oscilobatante

Ferestrele oscilobatante sunt o opțiune practică şi igenioasă pentru toate anotimpurile, cu posibilitatea de deschidere largă pentru a lăsa soarele și aerul proaspăt să pătrundă nestingherit în încăperi, sau înclinarea spre interior într-o poziție blocată, pentru a permite ventilarea spațiilor închise.

Când sunteți în căutarea unei soluţii pentru ferestrele geam termopan, ferestrele oscilobatante sunt deosebit de utile de exemplu în cazul în care nu este practic să le deschidem spre exterior. Un exemplu ar fi o deschidere de la parter către un trotuar, sau într-o zonă în care copiii mici se pot juca.

Ferestre oscilobatante sunt ferestre care se deschid spre interior, de obicei, cu un mâner cu funcție dublă, care permite „înclinarea” pentru ventilație sigură, „rabatarea” pentru curățenie şi aerisire completă și o modalitate excelentă de evacuare în caz de urgență (de exemplu, incendiu).

De ce să alegeți ferestrele termopan oferite de Ferestre ADD ?

Ramele sunt ranforsate cu profil de oțel galvanizat; profilele sunt rezistente la impacturi puternice; au un sistem de blocare de mare eficienţă

sticla are eficienţă energetică ridicată; sistem de etanşare cu eficiență ridicată; clasă energetică ridicată; garanţie ridicată

În ceea ce privește aspectul, există mai mult decât suficiente opțiuni pentru a satisface orice proprietar. Pot fi executate într-o paletă largă de culori, inclusiv imitații de lemn.

multifuncţionale şi practice; uşor de curățat şi întreţinut; sitem de închidere multipunct; manipulare sigură şi uşoară

CARACTERISTICILE FERESTRELOR CLASICE (BATANTE)

  • O gamă largă de stiluri și design
  • O mulțime de culori diferite
  • Finisaje cu efect de lemn
  • Întreținere scăzută și durată de viață lungă
  • Încuietori cu puncte multiple de înaltă securitate contra efracției
  • Rame eficiente din punct de vedere energetic
  • Sistemul multifuncţional al ferestrelor oscilo-batante vă permite să aerisiţi uşor încăperea sau să curăţaţi şi întreţineţi fereastră simplu şi eficient.

Pentru mai multe informații despre ferestrele PVC oscilo-batante nu ezitaţi să ne contactaţi sau să ne trimiteţi o cerere de ofertă prin formularele puse la dispoziţie în acest scop pentru dumneavoastră. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp şi vă vom oferi toate detaliile solicitate.

Close Menu