Gama de produse SALAMANDER

FERESTRE ADD vă pune la dispoziție o serie de produse de top din gama SALAMANDER. Sistemele de ferestre din profil PVC includ profiluri populare cu o adâncime de până la 82 mm. Este un răspuns la popularitatea în creștere a construcțiilor economice din punct de vedere energetic și așa-numitele construcții pasive, din cel mai recent trend al eficacității energetice. Este o soluție revoluționară pe piața de tâmplăriei de ferestre PVC cu geam termopan și o nouă tendință în proiectarea de ferestre care sunt capabile să îndeplinească cele mai înalte cerințe în domeniul eficienței energetice.

Ferestre Salamander Streamline 76 mm

Ferestre Salamander Streamline 76 mm AD

Cu o adâncime a instalării de 76 mm, ferestrele Salamander Streamline cu sistemul de 5 camere și 2 nivele de etansare, garantează o izolare termică și protecție fonică ridicată. Aceste tip de ferestre împiedică formarea de noduri termice, limitând astfel pierderile de energie. În acest fel se reduc cheltuielile pentru încălzirea încăperilor. Camerele interioare mari și secțiunile din oțel galvanizat asigură, în plus, o stabilitate excelentă și funcționarea fiabilă a ferestrelor. Sticlă 24 mm sau TRIPAN 40 mm

Salamander bluEvolution 82 mm MD Art Line

Sunt considerate sistemele viitorului din seria de produse fabricate de Salamander. Ferestrele bluEvolution au o adâncime constructivă de 82 mm. Această gamă de ferestre creează sinergia perfectă între rentabilitatea energetică şi tehnologia inovatoare de etanșare. Este adecvată mai ales pentru casele pasive. Structura de canaturi și rame reduce pierderile de căldură și în combinație cu tripla vitrare termoizolantă duc la o optimizare termică superioară. Acest lucru este sesizabil în facturile mult scăzute la încălzirea locuinței! Sticlă TRIPAN 48 mm.

Ferestre Salamander bluEvolution 82 art line

Salamander bluEvolution 92 mm MD Art Line

Cea mai recentă generație de ferestre, Salamander bluEvolution 82 Art Line, este combinația optimă de tehnologie inovatoare și parametri de protecție termică adecvați pentru construcția de case pasive. Un sistem special de profile din PVC cu 6 camere, cu o lățime de 82 mm, în combinație cu o etanșare fiabilă, în mai multe puncte, folosind standard sticla caldă cu 2 camere, vă permite să obțineți una dintre cele mai bune izolații termice disponibile pe piață. Ferestrele în sistemul Salamander bluEvolution 82 Art Line asigură cel mai înalt nivel posibil de eficiență energetică. Astfel, obțineți cea mai mare economie la cheltuielile de încălzire în raport cu prețul de achiziție. Sticlă TRIPAN 52 mm.

Close Menu