GAMA DE CULORI FERESTRE ADD

CULORILE CURCUBEULUI ÎN PVC

Cei mai mulți oameni când sunt întrebați despre culoarea ferestrelor și ușilor PVC se gândesc la plasticul alb, iar câțiva la cele care imită lemnul. Prectic, aproape nimeni nu se gândește la culoare.

Culoarea joacă un rol important în orice casă. Acordăm atenție deosebită în decorarea și mobilarea camerelor caselor noastre. Aceste lucru spune foarte multe despre cine suntem, gusturile și preferințele noastre. Dacă ne plimbăm în orice magazin de bricolaj, vedem vasta gamă de vopsea disponibilă și realizăm cât de importantă este culoarea pentru noi.

Acest lucru i-a determinat pe producători și dealeri să introducă mai multă culoare în ferestrele PVC oferite. Acest lucru vă permite să vă personalizați ferestrele în aproape orice culoare, oferindu-vă un aspect original căminului dumneavoastră.

Ferestre SALAMANDER

salamander aduce culoare ferestrelor

Daţi frâu liber fanteziei la configurarea ferestrelor. Indiferent dacă doriţi să puneţi accente de stil puternice sau dacă doriţi să nuanţaţi elementele de faţadă pentru a capta privirile, ferestrele Salamander atrag printr-o diversitate incredibilă a sortimentului de elemente de decor. Se pot furniza şi culori speciale sau culori individuale din gama RAL. 

Chiar după trecerea anilor, profilurile Salamander din material sintetic nu-şi pierd aspectul estetic deoarece stratul de acoperire cu folie de înaltă calitate are efectul unui strat de protecţie suplimentar, care protejează profilurile împotriva influenţelor intemperiilor. În plus, aceste profiluri sunt extrem de uşor de întreţinut

Ferestre SALAMANDER

Gama de culori oferită

Ferestre RAMPLAST

Gama de culori oferită

Close Menu