SIGURANŢA TÂMPLĂRIEI PVC

Pentru cei care doresc intrarea prin efracţie într-o clădire ferestrele și ușile sunt punctele vulnerabile în anvelopa clădirii. Produsele noastre oferă din acest punct de vedere un grad de siguranţă crescut.

Pentru reşedinţele cu cerinţe ridicate de securitate există sticlă antiefracţie laminată, care permite sticlei să rămână intactă, chiar dacă geamurile se crapă sau sunt izbite cu un obiect dur. Baghetele de fixare nu pot fi demontate din exteriorul clădirii.

Sistemul de blocaj multipunct distribuit uniform în jurul perimetrului fereastrei sau a uşii permite o presiune de blocare distribuită uniform care să asigure siguranţă sporită împotriva răngilor de efracţie, dălților sau ciocanelor astfel încât să nu permită desprinderea dintre cercevea și ramă.

Profilul din otel zincat din interiorul tocului și cercevelele oferă nu numai stabilitate dimensională, dar previne deformarea cadrului sub acţiunea unei forțe externe.

Fiecare cadru și canat sunt sudate formând o bucată itegrantă a profilului, fiind astfel impenetrabil pentru aer, apă și demontare mecanică.

Close Menu