JALUZELE ORIZONTALE

Descriere

Cu un design aproape neschimbat de-alungul timpului, simplu de manevrat şi întreţinut, jaluzelele orizontale oferă astăzi oferă o gamă atractivă de opțiuni pentru accesorizarea ferestrelor, mai bogată ca niciodată.

Jaluzelelor orizontale oferite de firma ALEDAV DESIGN SRL, vă permite să selectați din dintr-o gamă variată de materiale, stiluri și culori la modă.  Acest lucru vă oferă libertate deplină pentru a crea un aspect să completeze și să îmbunătățească orice cameră.

detalii tehnice

ACȚIONARE

  • Actionare manuala
  • Lamele din aluminiu eloxat
  • Garnisa din otel galvanizat
  • Garnisele, snururile si scaritele, in culori asortate cu lamelele
  • Optional: garnisa de mascare
  • Optional: cleme de fixare in partea inferioara
  • Disponibilitate variata de culori (58)

Lamelele jaluzelelor orizontale sunt din aluminiu eloxat, vopsit in camp electrostatic, cu latimea de 25 mm si grosimea de 0,21 mm. Garnisa este din otel galvanizat vopsit in camp electrostatic fiind disponibila in culorile lamelelor.

Ca accesorii optionale, puteti alege profilul de mascare, in culorile alb sau maro inchis, sau cleme de fixare in partea inferioara.

Întreținere

  1. Petele de pe lamelele sau garnisele jaluzelelor se indeparteaza cu alcool. Praful se sterge cu o laveta moale. In locurile dificile praful se curata cu o perie de haine sau se poate folosi aspiratorul.
  2. Jaluzelele orizontale nu se vor curata prin frecare si nu se vor utiliza substante inalbitoare care ar putea deteriora partile vopsite, in special, snururile sau scaritele.

CULORI

Exista posibilitatea aparitiei diferentelor de nuante pentru aceeasi culoare. Acest aspect apare intotdeauna atunci cand este vorba de loturi diferite.

Close Menu