Gama noastră de uși termopan cu profil PVC sau ALUMINIU

PESTE

0
UȘI INSTALATE

CINCI ANI EXPERIENȚĂ

PESTE

0
FERESTRE INSTALATE

GARANȚIA CALITĂȚII

Site-ul ferestreadd.ro este un domeniu înregistrat de firma ALEDAV DESIGNER SRL, o companie administrată de familie, cu o experiență de peste 5 de ani în sectorul de fabricație și instalare a sistemelor TERMOPAN din PVC și ALUMINIU. Dacă sunteți în căutarea furnizorilor comerciali de încredere pentru FERESTRE – UȘI din PVC și aluminiu, de înaltă calitate, atunci nu mergeți mai departe: ALEDAV DESIGNER SRL este SOLUȚIA!

Vă vom asigura o casă perfect eficientă din punct de vedere energetic. Aruncați o privire pe site-ul nostru pentru a citi mai multe despre produsele noastre. Veți descoperi avantajele și punctele forte pe care vi le oferă echipa noastră de profesioniști.

UȘI REZIDENȚIALE

Ușile rezidențiale cu geam dublu, vor înfrumuseța aspectul intern și extern al casei dumneavaostră. Sunt concepute de experți pentru a funcționa fără probleme pe toată durata vieții.

Indiferent dacă este vorba de deschidere spre interior sau exterior, aceste uși oferă o etanșare perfectă iar toate profilele au fost proiectate pentru a fi utilizate în combinație cu balamale și sisteme de închidere de înaltă performanță.

Sunt la fel de adecvate pentru a fi utilizate atât pentru intrarea în spațiile de locuit exterioare, cât și pentru cele interioare.

Ușa dublă (franceză)

UȘI DUBLE (FRANCEZE)

Sunt uși elegante care nu numai că vor spori frumusețea casei dumneavoastră, dar, dacă sunt amplasate strategic, vor lărgi spațiul de locuit. Folosind aceleași profile și tehnici de producție, putând fi batante sau rotative, aspectul și calitatea lor sunt indiscutabile. 

Toate ușile noastre au proprietăți acustice, termice și sunt rezistente la intemperii. Au un sistem de blocare care le conferă o securitate suplimentară. Sunt uși extrem de populare. Clienții le aleg pentru că pot fi deschise complet dacă nu au obstacole, valorificând cu adevărat spțiul disponibil atunci când sunt deschise.

UȘI de INTRARE

Ușile compozite de intrare cu geam dublu fix sunt perfecte datorită designului lor atractiv, precum și proprietăților lor acustice și termice excelente.

Sistemul cu mai multe camere izolante minimizează costurile de încălzire/răcire și maximizează securitatea și stabilitatea dimensională. Beneficiile izolării fonice sunt un alt atu atribuit ferestrelor duble cu geamuri fixe. Materialul rezistent la întreținere și intemperii garantează un aspect atractiv de lungă durată.

Armarea metalică în interiorul fiecărei ferestre asigură un grad ridicat de securitate și integritate structurală. 

Ușa compozită
Close Menu