ROLETE TEXTILE

Descriere

Roletele textile sunt ideale pentru asigurarea unui climat foarte confortabil, într-o manieră elegantă și o multitudine de opțiuni de design.

Ele asigură pătrunderea căldurii soarelui și a luminii în interiorul locuințelor, asigurând în același timp o vedere aproape clară spre exterior. Indiferent de tipul de rolete textile ales, acestea conferă clădirilor un stil individual și acel ceva nedefinit care le conferă o particularitate aparte. 

caracteristici

Gama de rolete textile oferite de Ferestre ADD se caracterizează prin diversitatea coloristică și texturile multiple din care puteți alege.

Acest sistem de umbrire are avantajul că poate fi combinat cu alte sisteme de umbrire existente pe piață, astfel încât să vă asigurați tot confortul necesar. 

  • Sistem prevazut cu dispozitiv de decelerare
  • Reglare fidela a pozitiei de urcare/coborare
  • Posibilitate de oprire in orice pozitie
  • Kit de instalare si instructiuni de montaj

detalii tehnice

Oferta de modele si culori ale roletelor textile cuprinde 8 tipuri de materiale (1 opac, 1 semiopac, 3 transparente si 3 semitransparente). Materialul din care sunt executate roletele textile este 100% poliester, ceea ce confera o curatare si intretinere facila.

Roletele vor crea, cu siguranta, un camin confortabil, protejandu-va, in acelasi timp, de razele solare si de privirile curioșilor. Ferestre ADD vine în întîmpinarea dumneavoastră cu o ofertă de preț care nu poate fi refuzată, pentru toată gama de rolete textile pe care o comercializăm.

CULORI

întreținere

  1. Roletele textile prafuite pot fi aspirate prin miscari verticale fara ca acestea sa fie demontate.
  2. Curatarea poate fi facuta cu o carpa moale imbibata in apa, in care poate fi adaugat un detergent neutru si foarte slab.
  3. Dupa utilizari mai indelungate, de cativa ani, roletele textile pot fi spalate.
  4. Pentru acest procedeu, fasia textila se va     demonta, se va intinde astfel incat aceasta sa stea dreapta  si se va curata cu o carpa moale imbibata in apa, in care poate fi adaugat un detergent neutru si foarte slab.
  5. Este interzisa stoarcerea roletei
  6. Evitati produse de inalbire sau alti detergenti care contin clor.
Close Menu