Gama de produse RAMPLAST

FERESTRE ADD are plăcerea de a vă oferi produse Ramplast, considerat astăzi probabil cel mai mare producător de profile PVC din Romania. Produsele Ramplast sunt 100% ecologice încă de la debutul productiei care a început în anul 1996. Chiar dacă au un cost de producție ușor mai mare, toate profilele produse nu au în compoziție plumb sau staniu, produse care pot afecta sănătatea oamenilor și calitatea mediului înconjurător. Liniile de producție Ramplast sunt complet automatizate și dotate cu tehnologii de ultimă generație, produse de lideri mondiali în domeniu. Este folosită o tehnologie de extrudare a firmei din Austria, Greiner, una dintre cele mai cunoscute firme în domeniu pe plan mondial.

Ramplast Solid 400

Ferestre RAMPLAST SOLID 400

Cu o structură tetracamerală și un design compact, aceste profile au fost lansate pe piață în anul 2017, fiind o variantă îmbunătățită a seriei EcoTherm Light. În buna tradiție RAMPLAST sunt produse ecologice cu parametrii tehnici superiori serieie anterioare. În procesul de extrudare sunt folosite doar materiale de calitate superioară, ceea ce dau acestor produse rezistență la factorii externi, caracteristi mecanice mult îmbunătățite și un design inovator. Datorită structurii tetracamerale (cu 4 camere), profilele Solid400 au un grad înalt de etanșare ceea ce sporește confortul termic al încăperilor în care sunt montate.

Ramplast Solid 500

Ferestre RAMPLAST SOLID 500

Seria de ferestre PVC din clasa Solid 500 este caracterizată de o structură formată din 5 camere, cu un design format din suprafețe poligonale și margini rotunjite. Datorită acestui fapt și datorită sistemului de fixare mult îmbunătățit, profilele Solid 500 sunt caracterizate de o rezistență mult superioară. Profilele de clasa A ale seriei Solid500 au fost introduse în fabricație în anul 2017 înlocuind sistemele EcoTherm și EcoTherm Plus. Au la bază un concept al structurii interne bazat pe 5 camere. În acest fel coeficientul de transfer termic s-a îmbunătățit considerabil, în raport cu cel al seriilor anterior menționate.

Ramplast ECOLUX

Ferestre RAMPLAST ECOLUX

Profilele EcoLux de clasa A au adâncimea de 70 mm și parametri de izolare termică și fonică excepționali. Datorită structurii hexacamerale și posibilității de etanșare cu trei rânduri de garnituri, aceste profile se încadrează în clasa premium. Profilele din seria EcoLux sunt concepute ca un sistem premium, pus la dispoziția producătorilor de ferestre PVC. Cu adâncimea de 70 mm, acestea au parametrii de izolare termică și fonică excepționali. Designul, modern, compact, cu muchii rotunjite fac din profilele Ecolux un standard pentru cerințele arhitecturale moderne. Acest lucru face din Ramplast un brand de referință în România în producție de tâmplărie PVC.

Close Menu