Uși de garaj basculante

Descriere

Ușile de garaj basculante sunt o soluție sigură și fiabilă pentru garajul dumneavoastră. Sunt disponibile într-o varietate de stiluri și materiale. Oferta noastră de uși de garaj basculante este excelentă din punct de vedere al prețului, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea.  Sunt ușor de întreținut și au o durată lungă de funcționare, fiind prin urmare o alegere excelentă pentru căminul dvs.

Sunt construite dintr-un șasiu rigid care conferă rezistență și stabilitate. Sunt disponibile într-o paletă variabilă de culori.

gama de culori

UȘA CLASIC

RAL 8014 – maro sepia
RAL 8017 –  ciocolată maro
RAL 9016 – alb trafic

UȘA PROGRE, CONFORT

RAL 6005 – mușchi verde
RAL 7016 – gri antracit
RAL 7035 – gri deschis
RAL 9006 – aluminiu alb
RAL 8014 – maro sepia
RAL 8017 –  ciocolată maro
RAL 9016 – alb trafic
Stejar auriu
Nuc

părți componente

1-2 SISTEMUL DE CULISARE

     1 Stâlpii laterali și cel superior
      2 Șinele orizontale paralele cu tavanul

3 ARCURILE DE CONTRABALANSARE

4 BLATUL UȘII

5 SISTEMUL DE ÎNCHIDERE

Caracteristici tehnice

Punem la dispoziția clienților trei tipuri de uși cu următoarele caracteristici:

Clasic – blatul usii este fabricata din T-10, tabla zincata de otel trapezoidală cu pilitură verticala și un strat de vopsea din poliester. Ușa are un profil pentru a conecta șinele orizontale. Ușa Clasic nu poate avea o ușă pietonală și izolare termică.

Progres – blatul usii este fabricata din T-10, tabla zincata de otel trapezoidală cu pilitură verticala și un strat de vopsea din poliester. Ușa are un profil pentru a conecta șinele orizontale. Ușa poate fi cu izolație termică și / sau o ușă pietonală.

Confort – (disponibil in dimensiuni standard si speciale), Blatul usii este facut din T-10, 
tabla zincata de otel trapezoidală cu pilitură verticala și un strat de vopsea din poliester.
Ușile Confort au un profil pentru a conecta șinele orizontale. Ușa poate fi cu izolație termică, cu ușă pietonală, geamuri și / sau grile de aer.

SPECIFICATII TEHNICE SI DOTARI STANDARD

 • sistemul de blocare dispune de un singur cilindru standard pe o singura parte care poate fi accesat din exterior (trei chei incluse)
 • Usile pot fi izolate cu panouri EPS cu următoarele dimensiuni de grosime: Confort 20-40 mm (in functie de design-ușă); Progres 20 mm
 • Ușile basculante sunt dotate cu un sistem de arc care ajută la ridicarea și coborârea usii.
 • Ușa pietonală înglobată în ușile de garaj cu o înălțime de până la 2400 [mm] se intind de-a lungul întregii înălțimi a usii de garaj.
 • Ușa pietonală înglobată în ușile de garaj cu o înălțime de peste 2400 [mm] au înălțimea liberă de 1940[mm].
 • Deschiderea are o lățime liberă de 860 [mm]

întreținere

 1. Se vor utiliza detergenti slabi. Praful se sterge cu o laveta moale. Daca se stropeste cu noroi se curata cu o laveta umezita intr-o solutie de apa cu sapun sau un detergent care sa nu fie pe baza de cloruri. Este interzisa spalarea cu furtunul cu jet de apa deoarece se poate scurtcircuita motorul. Evitati spalatoarele elctrice cu presiune.
 2. Se vor evita detergentii puternici si abrazivi.
 3. In cazul in care curentul electric este intrerupt, se va trece la actionarea manuala a usii. Urmati pasii conform instructiunilor specificate de catre echipa care a efectuat montajul.
 4. Recomandam periodic lubrifierea sistemului mecanic.
 5. Cea mai buna indicatie pentru durabilitatea produsului este preventia. In functie de intensitatea utilizarii usilor de garaj recomandam reviziile periodice. Pentru utilizari de aproximativ 5 (cinci) deschideri – inchideri pe zi recomandam o revizie anuala.
Close Menu