Gama noastră de ferestre termopan cu profil PVC sau ALUMINIU

PESTE

0
UȘI INSTALATE

CINCI ANI EXPERIENȚĂ

PESTE

0
FERESTRE INSTALATE

GARANȚIA CALITĂȚII

Site-ul ferestreadd.ro este un domeniu înregistrat de firma ALEDAV DESIGNER SRL, o companie administrată de familie, cu o experiență de peste 5 de ani în sectorul de fabricație și instalare a sistemelor TERMOPAN din PVC și ALUMINIU. Dacă sunteți în căutarea furnizorilor comerciali de încredere pentru FERESTRE – UȘI din PVC și aluminiu, de înaltă calitate, atunci nu mergeți mai departe: ALEDAV DESIGNER SRL este SOLUȚIA!

Vă vom asigura o casă perfect eficientă din punct de vedere energetic. Aruncați o privire pe site-ul nostru pentru a citi mai multe despre produsele noastre. Veți descoperi avantajele și punctele forte pe care vi le oferă echipa noastră de profesioniști.

FERESTRE OSCILO-BATANTE

Ferestrele oscilobatante sunt o opțiune practică şi igenioasă pentru toate anotimpurile, cu posibilitatea de deschidere largă pentru a lăsa soarele și aerul proaspăt să pătrundă nestingherit în încăperi, sau înclinarea spre interior într-o poziție blocată, pentru a permite ventilarea spațiilor închise.

Când sunteți în căutarea unei soluţii ferestrele geam termopan, ferestrele oscilobatante sunt deosebit de utile de exemplu în cazul în care nu este practic să deschidem spre exterior, cum ar fi o deschidere de la parter către un trotuar, sau într-o zonă în care copiii mici se pot juca.

FERESTRE FORMAT CALASIC

Ferestrele PVC clasice (batante cu balamale) se deschid ca o ușă – şi sunt fie cu balamale pe stânga sau balamale pe dreapta, de obicei având cursa de deschidere foarte mare.

Cei mai mulți dintre noi sunt familiari cu ferestre batante, acestea fiind majoritare ca tip de ferestre (cu excepția, poate, a caselor vechi, de epocă), înainte de geamurile termopane fiind aproape întotdeauna ferestrele cu rame batante. În afară de a fi un tip tradițional de ferestre, ele sunt, de asemenea, probabil, cele mai simple, practice și adaptabile, acesta fiind motivul pentru care ferestrele batante sunt atât de populare.

FERESTRE DUBLE FIXE

Ferestrele cu geam dublu fix sunt o parte din aproape fiecare comandă, datorită designului lor atractiv universal, precum și proprietăților lor acustice și termice excelente.

Sistemul cu mai multe camere izolante minimizează costurile de încălzire/răcire și maximizează securitatea și stabilitatea dimensională. Beneficiile izolării fonice sunt un alt atu atribuit ferestrelor duble cu geamuri fixe. Materialul rezistent la întreținere și intemperii garantează un aspect atractiv de lungă durată.

Armarea metalică în interiorul fiecărei ferestre asigură un grad ridicat de securitate și integritate structurală. 

Close Menu