OBLOANE

Descriere

Sunt panouri solide executate din mai multe tipuri de materiale, personalizate și adaptate configurației ferestrei, concepute pentru a se potrivi perfect pe aceste. Ele sunt opțiunea mai premium, între jaluzele sau rolete, fiind o investiție mai substanțială, dar care este însoțiță de un beneficiu ascuns. Alegerea obloanelor pentru decorarea casei, vă poate aduce un plus în cazul în care veți revinde casa. Pe lângă faptul că sunt o investiței pe termen lung, ele sunt mult mai solide și oferă o protecție mai bună decât jaluzelele sau roletele.

Obloanele au un aspect elegant și minimalist, lucru care permite proprietarului să decoreze camerele în stilul preferat. Sunt atemporle pentru orice casă și nu ies niciodată din stil. Ele oferă o senzație de eleganță blândă și subtilă, dând o notă aristocratică imobilului

Tipuri de obloane

Obloane exterioare tip jaluzea
Obloanele exterioare tip jaluzea sunt printre cele mai comune tipuri de obloane utilizate. Acestea se gasesc disponibile in toate materialele astfel incat dumneavoastra sa puteti alege ceea ce se potriveste cel mai bine locuintei dumneavoastra
Obloane exterioare tip panouri
Obloane exterioare tip panouri sunt o alegere care oferă mai multă protecție și securitate decât obloanele tip jaluzea. Sunt fabricate din material precum PVC-ul, lemnul, lemnul compozit si fibra de sticla. Dezavantajul lor este că nu permit nici luminii si nici aerului să pătrundă în locuința dumneavoastră.
Obloane exterioare tip placa
Obloanele exterioare tip placa sunt obloane simple, clasice, formate din placi verticale. Pentru obloanele exterioare tip placa este folosit vinilul (PVC), lemnul si lemnul compozit. Sunt preferate de clientii care prefera un stil atemporal.

materiale pentru obloane exterioare

Obloanele exterioare din MDF
Sunt acoperite de obicei cu ar fi vinilul. Arată scump, însă sunt mai ieftine decat obloanele exterioare din lemn. E bine de știut că nu se comportă bine la apă, în timp umflandu-se din cauza umezelii.

Obloanele exterioare din PVC
Sunt cele mai des oferite pe piața din România. Sunt în pas cu tendințele așa că sunt oferite într-o gamă diversă de modele și culori. Oferă protectie suplimentară locuinței, fiind mult mai rezistente decât celelalte opțiuni existente.

Obloanele exterioare din spumă sintetică
Arată exact ca cele de lemn, însă costă mult mai puțin. Sunt rezistente și la apă și la foc, fiind în același timp un izolator excelent. Obloanele exterioare din spuma sintetica sunt mai grele decat cele din lemn. Este alegerea cea mai bună pentru cei care preferă obloane exterioare sintetice.

Obloanele exterioare din fibră de sticlă 
Sunt ușoare, rezistente și  practice. Fibra de sticlă este un material extrem de durabil, dar foarte scump. Obloanele exterioare din fibra de sticla nu necesita intretinere speciala si sunt usor de personalizat, putand fi adaptate fiecarui stil, forma si culoare.

Obloanele exterioare din lemn
Sunt cele mai comune dar și cele mai durabile obloane exterioare. Pot fi confecționate din orice tip de lemn dorit. Pot fi vopsite în orice culoare și pot fi atât decorative cât și funcționale.

Obloanele exterioare din aluminiu
Sunt în trend datorită durabilitatii și protecției oferite. Sunt solide și rezistente la intemperii. Oferă protecție superioară în zonele climatice mai dificile.

Avantajele obloanelor exterioare

  • Sunt atemporale și elegante
  • Mai durabil decât variantele existente pe piață
  • Disponibile în lemn, PVC, spună sintetică, fibră de sticlă, aluminiu
  • Lipsa șnururilor le fac mai ușor de manipulat și mai manevrabile. 
  • Oferă un plus de securitate datorită faptului că sunt prevăzute cu sisteme de securitate blocabile
  • Sunt mai ușor de întreținut și mai ușor de curățat
  • Eficiente în controlul căldurii ambientale
Close Menu