J'ADDoor - Alege inteligent

Dacă aveți un garaj, trebuie să știți cât de importantă este ușa garajului. O ușă de garaj adecvată este utilă pentru siguranța mașinii și a membrilor familiei. Când doriți să achiziționați o ușă nouă de garaj, fiecare producător va considera că produsul lor este cel mai bun. Nu fiți tentat de reclame atrăgătoare sau de promisiuni nerealiste. Rețineți întotdeauna că noua dumneavoastă ușă de garaj trebuie să dureze cel puțin 10-20 de ani.
Ușile de garaj reprezintă până la 30% din porțiunea vizibilă a casei tale. Așadar, de ce să nu exploatați această oportunitate la maxim și să alegeți cea mai potrivită și estetică ușă de garaj?

FerestreADD vine în întâmpinarea dumneavoastră cu cele mai bune oferte de pe piață.

UȘI DE GARAJ

j'ADDoor - oferta ADD

Uși de garaj secționale

Ferestre ADD pune la dispoziția clienților uși de garaj secționale, care sunt cele mai populare datorită faptului că sunt extrem de practice.

Ușile secționale de garaj secționale sunt elegante, funcționale, sigure și ușor de utilizat. Ușile de garaj secționale sunt deosebit de versatile, fiind alegerea ideală pentru casa sau afacerea dumneavoastră.

Ușile de garaj secționale sunt versatile datorită faptului că se deschid vertical, iar după deschidere ele sunt poziționate deasupra, sub tavan și paralel cu podeaua. În acest fel proprietarii garajului vor avea mai mult spațiu în interiorul și în exteriorul garajului.

Uși de garaj tip rulou

Sunt unele dintre cele mai populare tipuri de uși de garaj din România.

Ce sunt ușile de garaj cu role?

Ușile garajului diferă în multe aspecte; în primul rând, acestea diferă în ceea ce privește mecanismul de funcționare folosit pentru a deschide și închide ușa.

O ușă cu role funcționează pe principiul unei perdele din oțel galvanizat care se înfășoară în sus sau în jos pe un tub care este așezat deasupra intrării în garaj. Ușile de garaj cu role sunt diferite de alte mecanisme prin faptul că sunt ușoare, ușor de întreținut și ușor de utilizat.

Uși de garaj basculante

Ușile basculante oferite de firma noastră combină  o o calitate premium cu o tehnologie avansată. Funcționare durabilă și sigură fac din aceste uși o opțiune viabilă în alegerea dumneavoastră

Ușile basculante sunt disponibile în mai multe modele atractive din oțel galvanizat. Componentele cadrului de deschidere sunt unite cu șuruburi. 

Profilele acestor uși sunt  unite cu ajutorul unor console speciale. Culorile și suprafețele decorative sunt disponibile într-o ofertă generoasă în funcție de preferințele clientului.

DURA PRINT

Design-ul dus la nivel de artă!


Doriți să depășiți opțiunile limitate oferite de producătorii de uși de garaj?

Alegeți DURA PRINT!

Cu această tehologie puteți imprima orice doriți pe ușă.

Aspect de piatră, lemn exotic, forme geometrice sau sigla companiei?

Alegerea este a dumneavoastră!

Profesionalism, Expertiză, Experiență

  • Profesionalism și personal super calificat.
  • Expertiză în domeniul nostru de activitate
  • Experință acumulată în ani de muncă în folosul clienților

Informații la birourile noastre de ofertare

De luni până vineri între orele 9-17

Close Menu