SISTEMUL SALAMANDER 76 STREAMLINE. O alegere inteligentă.
Salamander blueEvolution76 STREAMLINE

SISTEMUL SALAMANDER 76 STREAMLINE. O alegere inteligentă.

SALAMANDER 76 STREAMLINE – Calitate germană la prețuri românești

Ca parte reprezentativă a clădirii, ferestrele unei clădiri sunt mult mai mult decât un element funcțional. Aspectul lor individual determină estetica generală a clădirii. Din acest motiv, ferestrele, ca parte a pereților exteriori, trebuie să îndeplinească cele mai înalte cerințe de calitate, dar și să fie o garanție a siguranței. Culoarea, forma și funcționalitatea sunt foarte importante pentru clientul modern.

Vă prezentăm informații esențiale despre sistemele de ferestre Salamander 76 STREAMLINE. Veți vedea că aceste produse îndeplinesc toate criteriile de mai sus. În plus, acestea sunt disponibile în toate combinațiile tehnice, de proiectare și culoare dorite.

Cei care apreciază cel mai ridicat confort al vieții vor găsi soluția optimă în sistemul Salamander Streamline. STREAMLINE în termeni tehnici este optimizarea unui proces. Seriile de profile Salamander STREAMLINE 76 combină siguranța maximă, izolația termică și acustică ridicată, ca parte a unei optimizări maxime aduse de inginerii firmei. Mai mult, acest sistem este rezistent la diverși factori externi iar suprafețele ferestrelor sunt ușor de curățat. Profilul din plastic Salamander, creează noi standarde în ceea ce privește longevitatea și îngrijirea suprafețelor. În acest fel este se asigură un confort maxim în locuința dumneavoastră.

SALAMANDER 76 STREAMLINE (76 mm)

Acest produs este o combinație între o cercevea clasică și una rotunjită. Cu o adâncime de 76 mm și cu cea mai nouă tehnologie de fabricație implementată, asigură ansamblului durabilitate, funcționalitate și parametri de izolare termică foarte ridicată. Se caracterizează printr-o culoare unică de alb-zăpadă, iar profilele strălucitoare din PVC sunt ușor de păstrat curate și în plus sunt rezistente la condiții meteorologice extreme.

Profilul cu cinci camere are o adâncime de 76 mm, cu două garnituri care previn crearea punților termice. În acest fel se asigură o reducere semnificativă a a costurilor energetice. În plus, camerele interioare mari și secțiunile metalice confecționate din oțel galvanizat, asigură o stabilitate excelentă și o funcționare fiabilă. Cadrul și cerceveaua cu cinci camere, combinate cu armătura puternică din oțel, conferă produsului o rezistență excelentă. Prezența garniturilor cu 2 camere garantează o etanșeitate ridicată a produsului. Acest lucru duce la creșterea parametrilor de izolare termică (Uf = 1,3 W / m2K). Sistemul asigură și o izolare fonică ridicată (Rw = 36 dB).

Lasă un răspuns

Close Menu